Producţie

Feroneria este o firmă cu tradiţie în domeniul prelucrării benzilor din oţel, turnării sub presiune a siluminiului şi zamacului, a injectării de mase plastice şi a acoperirilor galvanice pentru metale feroase şi neferoase.

Pe lângă produsele de bază (feronerie pentru mobilă şi pentru binale) şi realizăm şi repere pentru industria electrocasnică şi de automobile.

Feroneria

S.C. Feroneria Prod S.A. poate sa execute repere turnate sub presiune din siluminiu si zamac, cu greutate maxima de 5,5 kg la reperele din siluminiu si de 2 kg la cele din zamac, pe masini de turnat sub presiune cu alimentare robotizata.

Feroneria

La injectarea de mase plastice se produc repere din polietilena, poliamida, polipropilena, ABS, poliacetal, în greutate maxima de 1,2 kg, pe masini de injectat cu comanda numerica.

Feroneria

Reperele din benzi de otel se debiteaza pe prese automate de tip Bruderer de 60 tf si pe prese cu excentric de 63 tf, 80 tf, 150 tf, 200 tf, dotate cu dispozitiv cu avans pneumatic.

Feroneria

Reperele pentru produsele proprii cât si cele provenite de la terti se finiseaza prin acoperiri galvanice cu nichel, crom, zinc sau prin vopsire în câmp electrostatic în diferite culori, conform paletei RAL.

Feroneria

Dispunem de asemenea de un atelier de scularie, dotat cu freze cu comanda numerica, masini de prelucrat prin electroeroziune cu electrod filiform si electrod masiv, masini de gaurit si rectificat în coordonate, cuptor pentru tratamente termice în atmosfera controlata. Cu ajutorul acestora se asigura întregul necesar de SDV-uri pentru productia proprie.

Feroneria

Proiectarea de SDV-uri si tehnologica este asigurata de compartimentul de proiectanti care executa proiectare asistata de calculator 2D si 3D, cu programe AutoCad 2008, SolidWorks 2005 si SolidCam 2005.